Opinie

9,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,4
Komfort
8,8
Lokalizacja obiektu
9,1
Udogodnienia
9,0
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
9,1

Opinie

    Karolina Belotti
    pl

    Ocena

    8,3
    24 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    8,8
    20 maja 2018
    Gdybym nie złapała pani sprzątającej to nie miałabym pojęcia, gdzie znaleźć żelazko (było w pokoju z numerkiem na drzwiach, więc wydawałoby się, że jest to pokój dla gości)
    Przestronny pokój, z wygodnym łóżkiem. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Łazienki trzy, więc nie było problemu z kolejkami. Świetna lokalizacja, niedaleko do Galerii Dominikańskiej. Ciasto na powitanie.
    Marcin
    pl

    Ocena

    7,9
    20 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magda
    pl

    Ocena

    9,2
    19 maja 2018

    Polecam!

    Poza akustyką nie ma na co narzekać.
    Czysto i blisko centrum. Świetnie wyposażona kuchnia, pyszne ciasto i kawa.
    Aneta Kobos
    pl

    Ocena

    9,2
    18 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Malwina
    pl

    Ocena

    8,8
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Edyta
    pl

    Ocena

    8,3
    13 maja 2018
    Ogólnie dobre wrażenie.Wygodnie i czysto w pokoju i częściach wspólnych.Pokój trochę mały w stosunku do ilości osób ale wygodny i ładnie urządzony.Za tą cenę i lokalizację to bardzo dobre miejsce na urlop.
    Barbara
    pl

    Ocena

    9,6
    10 maja 2018
    Brak tablicy/instrukcji gdzie co się znajduje ( żelazko, deska do prasowania)
    Skrócenie czasu związanego z zameldowaniem do otrzymania kodu do mieszkania i bramy wejciowej. Ciasto na powitanie.
    Mateusz
    pl

    Ocena

    9,6
    8 maja 2018
    Bardzo fajnym udogodnieniem jest ekspres do kawy :) nic tak nie stawia na nogi, jak filiżanka mocnej kawy po całym dniu dreptania po miescie.
    Joanna
    pl

    Ocena

    6,7
    7 maja 2018

    Nocleg odpowiedni na krótki okres czasu.

    Przede wszystkim bardzo nieporęczne byly kody piny aby dostac sie do budynku. W moim przypadku domofon nie zawsze działał lub nie wpisywał kodu. Sam pokój nie duzy ale przestronny jednak przyjemniej by bylo gdyby odnowic podłogę oraz stelaz łóżka. Kuchnia bez zarzutu jednak 3 łazienki na taką ilosc pokoi to zdecydowanie za mało, tym bardziej że w jednej z nich zamek byl popsuty.
    Bardzo miły poczęstunek i dobra lokalizacja.
    pl

    Ocena

    9,2
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur Kuźma
    pl

    Ocena

    7,1
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl

    Ocena

    7,9
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz Siepa
    pl

    Ocena

    7,9
    6 maja 2018
    Czysto, przytulnie, polecam
    Kos Ton
    pl

    Ocena

    7,1
    5 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    9,6
    3 maja 2018

    Zdecydowanie polecam

    Bardzo przyjemna atmosfera, bezproblemowe zameldowanie, świetnie wyposażona kuchnia (m.in. ekspres do kawy). Ciekawy wystrój pokoju i całego obiektu. Niezła lokalizacja. Bardzo czysto!
    Joanna Szydłowska
    pl

    Ocena

    9,2
    2 maja 2018

    Polecam

    Zarezerwowałam pokój dla dwóch dorosłych osób i 11-letniego dziecka, a dostałam pokój z jednym łóżkiem. Moje dziecko było bardzo niezadowolone.
    Bardzo czysto.
    Monika
    pl

    Ocena

    10
    30 kwietnia 2018

    pobyt bardzo udany, apartament bardzo czysty i wyposażony we wszystko co trzeba :-)

    momentami zapach z kanalizacji był bardzo dokuczliwy, z uwagi na wiek kamienicy to zrozumiałe, jednak może dałoby się coś z tym zrobić...podobnie jeśli chodzi o całkowite odseparowanie od siebie łazienek-niekoniecznie chcemy słuchać odgłosów dochodzących z łazienki obok...
    penziolko
    pl

    Ocena

    9,2
    30 kwietnia 2018

    Niedrogie, wygodne miejsce na kilkudniowy pobyt, można poczuć się komfortowo i swobodnie.

    Trzecie piętro w starej kamienicy jest trochę męczące do wchodzenia. Drobne usterki do naprawienia w łazienkach. Maila z informacjami dostałem dopiero, gdy byłem już w drodze, więc nie zauważyłem go, musiałem zadzwonić na telefon, żeby dowiedzieć się, jak wejść (przez kody). Łazienki trochę ciasne, ale to chyba wynik kompromisu: są za to trzy (toaleta+umywalka+prysznic).
    Blisko centrum, czysto, pełne wyposażenie kuchni (w tym lodówki, pralki, zmywarka, ekspres do kawy jura z kawą i mlekiem - gotowy do poczęstowania się), przytulny pokój, trzy łazienki na siedem pokoi - zupełnie wystarczające. Wygodne wejście na kody. Dobra obsługa (sprzątanie na miejscu, bez recepcji, ale uprzejmy personel pod telefonem). Ciastko w lodówce na przywitanie - nie skorzystałem, ale miły gest. Mało osób zwłaszcza przed weekendem - byliśmy jedynymi gośćmi.
    Karolina
    pl

    Ocena

    10
    20 maja 2018

    just excellent!

    everything was excellent
    great place, VERY good coffee, tea and CAKE at place, free of charge, feel at home, great, cosy and stylish room with a old-fashioned view from the window, very quit. WIll be back for sure!
Ładowanie opinii